Onderstaand onze actuele menukaart (jaargang 9 ed. 2). Bekijk het drankenaanbod hier. Meer informatie over het concept en herkomst van ons vlees vind je op de pagina 'over Wereldburgers'.

Bezorgen en afhalen. Via onze eigen bestel- en bezorgservice (tip!) kun je online bestellen, waarna onze bezorgers op de fiets springen. Of kies voor afhalen, dan staat je bestelling bij ons klaar op het afgesproken tijdstip. Naast onze eigen bezorging werken we ook met Ubereats.nl en Thuisbezorgd.nl. Omdat we niet in willen leveren op de kwaliteit, is de bezorgcirkel via alle platforms ongeveer tot een kwartiertje fietsen. Val je daarbuiten? Helaas, maar als pluspunt: een goede aanleiding om snel (weer) eens langs te komen!


Beefburgers

We bakken onze rundburgers nog een beetje rosé Wil jij je burger liever anders gebakken? Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Lamb Burgers

Chickenburgers

Pork Burgers

De varkensburgers zijn gemaakt van Duroc varkens afkomstig van boer Norder uit Noordlaren, boerderij De Oorsprong. Het vlees is grof gemalen en bestaat uit 20% rundvlees en 80% varkensvlees.

Veggie Burgers

Alle vegetarische burgers zijn ook als veganistische burger te verkrijgen!

Complete Menu

On the side

Salades

Dessert

Lekker bij de koffie