Werken bij

Voor het team van restaurant Wereldburgers zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers (8 tot 20 uur per week)

Als collega bij Wereldburgers heb je een afwisselende (bij)baan. Het is flink aanpakken in een prettige sfeer en veel leren, van en aan elkaar. Je zorgt ervoor dat onze klanten zich welkom voelen en je helpt bij de (voor)bereiding van onze ‘wereldburgers’, bijgerechten en drankjes.

Wereldburgers is een nieuw concept. We willen een sfeervolle, gezellige ontmoetingsplek bieden waar iedereen kan genieten van de beste burgers van pure, verse ingrediënten. Jouw persoonlijkheid en bijdrage kan het verschil maken voor het succes!

Je taken zijn

  • Klanten welkom heten en uitleg geven over het concept en de kaart
  • Bestellingen aannemen en serveren, aan tafel of aan de bar
  • (Voorbereidende werkzaamheden voor) de bereiding van de burgers en bijgerechten
  • Diverse soorten koffie en andere drankjes bereiden en serveren
  • Afrekenen , opruimen en alle voorkomende overige werkzaamheden

Profiel

Als je horecaervaring hebt dan is dit mooi meegenomen. Belangrijker nog vinden wij dat je van nature dienstverlenend, open en gastvrij bent. Snel kunnen werken, overzicht houden en oog voor kwaliteit zijn andere eigenschappen die je nodig hebt bij Wereldburgers.

Je wordt flexibel ingezet afhankelijk van de drukte en je eigen mogelijkheden. We zoeken mensen die in ieder geval op zaterdag en koopzondagen inzetbaar zijn en nog enkele dagdelen (middag/avond) door de week.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatie en CV, liefst met foto, via: info@wereldburgersgroningen.nl. Blijf ook op de hoogte via Facebook: www.facebook.com/wereldburgersgroningen.